PSIHOLOŠKO SVETOVANJE IN SPLETNI PROGRAMI ZA LAŽJO POT SKOZI ŽALOVANJE.
Psihološko svetovanje s Sabino Majerič

PSIHOLOŠKO SVETOVANJE ONLINE ALI V MARIBORU

Včasih izgubo doživimo mi, drugič na tej poti spremljamo druge.

V obeh primerih velja, da se v procesu prilagajanja na izgubo velikokrat počutimo same in zmedene. V takšnih trenutkih nikar ne pozabimo, da si naša bolečina zasluži biti upoštevana. Zasluži si prostor. Prostor, v katerem smo lahko iskreni. Zaslužimo nekoga, ki bo ob nas na poti do ponovnega odkritja naše notranje moči in miru.

tvoja rast

ZAČETEK

Pogumno stopam na pot razumevanja in sprejemanja sebe. Kljub negotovosti želim verjeti, da lahko živim in ne zgolj preživljam. Želim najti način žalovanja, ki bo upošteval moj odnos s tistimi, ki sem jih izgubil_a, ter mi pomagal skrbeti za sedanjost in prihodnost.

TEKOM PROCESA

Začenjam razumeti globino žalovanja; brez slabe vesti mu posvetim čas. Ob podpori lažje in hitreje prepoznavam svoje potrebe, čustva in meje ter jih komuniciram z drugimi. Usvajam tehnike spoprijemanja z valovi žalovanja skozi vse življenje.

ZAKLJUČEK

Vsak dan živim bolj samozavestno in žalujem po svoje. Zaradi miru v sebi sem bolj ljubeč_a do sebe in do drugih. Odnosi z drugimi so lažji, globlji, moje zaupanje vase in v življenje pa z vsakim dnem večje.

svetovanja

Psihološko svetovanje

Pot dolgoročne spremembe je lažja, če po njej stopamo postopoma in strukturirano. Zato te vabim na spletno uvodno srečanje, v katerem raziščeva, ali ti ustreza moj način dela, in skupaj načrtujeva korake, ki ti bodo pomagali zaživeti bolj polno tudi tedaj, ko je tvoj sopotnik žalovanje.

Razbremenili
pogovor

Pozorno, sočutno uho in spodbudna, iskrena beseda sta včasih vse, kar potrebujemo. Razbremenilni pogovor je 50-minutno spletno srečanje, med katerim lahko z mano deliš svojo zgodbo, občutke in stisko – tudi če trenutno še ne čutiš, da zmoreš ali želiš kar koli spreminjati.

01

IZPOLNI VPRAŠALNIK ALI ME POKLIČI

Na tej strani spodaj najdeš obrazec z vprašanji, na katera odgovori iskreno in čim natančneje. Tako namreč bolje spoznam tvojo zgodbo in lažje presodim, ali ti lahko ponudim podporo, ki jo potrebuješ in si jo zaslužiš. Če ti je vprašalnik pretežko rešiti in bi se z menoj raje slišal_a me lahko vse delavnike med 9:00 in 17:00  pokličeš na 051 3688 57. Če se ne oglasim, bom klic vrnila.

02

PREJMI MOJ ODGOVOR

Ko oddaš izpolnjen vprašalnik, ti v roku dveh delovnih dni pošljem povratno informacijo. Če ocenim, da ti moj način dela trenutno ustreza, se dogovoriva za termin uvodnega srečanja oziroma razbremenilnega pogovora, v podpis pa prejmeš obveščeno soglasje ter ostalo dokumentacijo, potrebno za vstop v svetovalni proces.

03

SREČAJ SE Z MANO

Uvodno srečanje v psihološko svetovanje ali razbremenilni pogovor  poteka po spletu s pomočjo aplikacije Zoom; po želji tudi v živo. Med srečanjem na osnovi analize izpolnjenega vprašalnika in najinega pogovora skupaj postaviva cilje ter načrtujeva najino sodelovanje; ti pa za več jasnosti in lažje nadaljnje korake pri delu na sebi prejmeš tudi pisno povratno informacijo.

Vsaka vrsta podpore ni za vsakogar, a za vsakogar obstaja ta, ki mu lahko pomaga.

Upam, da boš enkrat lahko ponosen_a nase, da si si dovolj zaupal_a, da si poskusil_a, čeprav se ti dobro življenje zdaj zdi morda neznansko daleč ali celo nemogoče. Da del svoje zgodbe deliš z mano in v pripravljenosti na ranljivost najdeš svojo moč.

Tukaj najdeš nekaj vprašanj. Odgovore bom videla samo jaz in jih brez tvoje privolitve ne bom delila z nikomer. Moj odgovor lahko pričakuješ v roku dveh delovnih dni.

Če ti je vprašalnik pretežko rešiti in bi se z menoj raje slišal_a me lahko vse delavnike med 9:00 in 17:00  pokličeš na 051 368 857.Če se ne oglasim, bom klic vrnila.

FAQ

Psihološko svetovanje je v primerjavi s terapijo kratkoročnejši in ciljno usmerjen proces, namenjen osebam, ki sicer nimajo večjih težav v duševnem zdravju (kot so psihoze, nekatere duševne bolezni in osebnostne motnje), a se znajdejo v težkih življenjskih situacijah ter stiskah. Oba načina podpore spodbujata delo na sebi; uporabljata znanstveno podprte psihološke metode ter opolnomočata z učenjem tehnik dolgoročnega raziskovanja sebe in samopomoči. Ne nadomeščata zdravniške ali psihiatrične obravnave, temveč ponujata nov uvid in perspektivo. Predvidevata tudi omejeno število srečanj; pred začetkom podpišemo sporazum o sodelovanju.

Pri svojem psihološkem svetovanju uporabljam tehnike, ki izvirajo iz več terapevtskih smeri. Veliko se opiram na vedenjsko-kognitivni pristop, integrativni pristop in pristope, vezane na ustvarjanje ter rekonstrukcijo pomenov in smisla življenja. Znotraj tvojih čustev ti namreč želim pomagati doseči več jasnosti in jih zares začutiti, ne le razumeti na razumski ravni. Zato se med psihološkimi svetovanji poleg pogovorov lahko pogosto srečaš z zapisovanjem svojih misli in čustev po specifičnih navodilih, ki ti pomagajo raziskovati sebe na globlji ravni, ter z drugimi vajami, ki izvirajo iz terapije z umetnostjo (npr. z igranjem vlog) ter z vodenimi vajami čuječnosti. Vselej pa so vaje prilagojene tvojim potrebam in željam. Če katere ne želiš poskusiti ali ti je ob njej neprijetno, skupaj poiščeva drugo. Verjamem, da vsak način podpore ne ustreza vsem, obstaja pa podpora za vse.

Pri svojem delu na prvo mesto postavljam človečnost, sprejemanje raznolikosti, strokovnost in celostnost. Človečnost in sprejemanje raznolikosti sta mi pomembna, ker se zavedam, da je vsaka zgodba izgube in psihične stiske drugačna ter kako pomembno je, da ti po poti pomaga hoditi nekdo, pripravljen prisluhniti in te srečati tam, kjer si v tem trenutku, ne da te potiska nekam, kamor še ne želiš iti.

Strokovnost cenim, ker sem kot psihologinja močna zagovornica praks, temelječih na znanosti, in vem, kako pomembno je, da podpora, ki jo nudimo, ne izhaja zgolj iz osebne izkušnje, čeprav jo upošteva in je odprta do različnih prepričanj ter duhovnih dojemanj.

Tako ti želim na poti žalovanja ponuditi čim bolj celostno oporo, ki poleg prostora za raziskovanje potreb tvojega telesa, čustev, prepričanj in misli nudi prostor razvijanju vedenj, s pomočjo katerih spremembe preneseš v svoj vsakdan na ljubezniv način do sebe in tebi pomembnih ljudi.

Čeprav sta smrt bližnjega in žalovanje po njej največkrat vzroka, ki si ju najprej prikličemo pred oči, ko nekdo omeni proces žalovanja – to je tudi razlog, zaradi katerega k meni prihaja največ klientov –, se lahko name obrneš tudi v primeru želje po individualnem nagovoru katere druge izgube ali žalovanja pred smrtjo bližnjega.

Naj naštejemo le nekaj drugih pogostih izgub: izguba partnerja oz. razhod, ločitev; splav; odtujevanje s prijatelji, starši, z otroki; izguba službe; izguba živalskega prijatelja; izguba zdravja (ob nastopu bolezni); žalovanje ob soočanju z velikimi tebi pomembnimi življenjskimi spremembami (npr. z osebnostno rastjo in s spremembo sebe; z drugačnim življenjem, kot si ga pričakoval_a, itd.).

Če pa se bi z menoj želel_a dotakniti katere druge teme ali zgolj potrebuješ prostor, v katerem si lahko slišan_a (razbremenilni pogovor), izpolni uvodni vprašalnik.

Da. Name se velikokrat obračajo tudi ljudje, ki si želijo bolje razumeti sebe, delati na svojem odnosu do sebe ali komunikaciji s seboj in drugimi ter tako izboljšati svoje življenje. Tudi izven tematik žalovanja. Moje psihološko svetovanje namreč temelji na pristopu, ki v središče postavlja iskanje lastnega smisla na različnih področjih življenja. To pomeni, da najina srečanja zmeraj prilagodim tvojim potrebam, ciljem in tematikam, ki so v ospredju zate. Dokončno pa skladnost tvojih želja s tem, kar ti lahko ponudim, vedno preveriva z vstopnim vprašalnikom v psihološko svetovanje – tukaj.

Lahko. Za to imaš celo več možnosti, saj vem, kako pomembna odločitev je izbira prave podpore. Zato si lahko med brezplačnimi vsebinami preneseš kratek priročnik z vajami, ki ti pomagajo ugotoviti, ali je trenutno smiselno, da svojemu načinu žalovanja in odnosu do sebe ter drugih nameniš več časa ter poiščeš podporo. Čakata te tudi kratka check-lista, s katero bolje spoznaš moj način dela, ter uvodni vprašalnik za psihološko svetovanje, s katerim lažje prepoznam, ali je ta korak zate glede na tvoje potrebe in duševno zdravje trenutno smiseln.

Dobrodošel_a v okolju, v katerem žalovanja ne zapiramo v nepotrebne okvirje – vsakemu posamezniku dopuščamo, da se skozi proces pomika s svojim tempom in na svoj način, dokler ne škodi sebi ali drugim. Če se svojemu žalovanju želiš posvečati nekaj tednov, mesecev, let ali desetletij po izgubi, si dobrodošel_a. Različne faze žalovanja niso pogoj iskanja pomoči ali »pravilnega« žalovanja, saj je žalovanje nelinearen proces, ki nas spremlja vse življenje in se spreminja skupaj z nami, čeprav se prvotna stiska čez nekaj časa večinoma ublaži. Pomembno je le, da se naučimo konstruktivno odzivati nanj.

Moje storitve so namenjene iskanju načina žalovanja, s pomočjo katerega boš lahko svoje življenje ŽIVEL_A v večji polnosti – v sedanjosti in prihodnosti.

Za kakovosten proces je nujno, da so udeleženi v ustreznem psihofizičnem stanju. Svetovalniega procesa ni mogoče izpeljati z osebo pod vplivom drog, alkohola, močnih zdravil ali psihofizičnih substanc, ki bi onemogočale prisebno stanje. V takih primerih se svetovalni proces ne izvede, smatra pa se, da je bil opravljen in se tudi zaračuna.

Da preverim, ali je psihološko svetovanje zate trenutno ustrezna oblika podpore, izpolniš uvodni vprašalnik, ki te sprašuje o trenutnem počutju in duševnem zdravju (primeri situacij, v katerih psihološko svetovanje ni ustrezna oblika pomoči, so lahko na primer trenutne psihoze; disociativne motnje; osebnostne motnje in druge duševne motnje oz. bolezni, ki potrebujejo obširnejšo terapevtsko obravnavo.). S procesom psihološkega svetovanja je smiselno počakati, če se trenutno prilagajamo na novo obliko antidepresivov ali druga zdravila, ki močno vplivajo na naše počutje. Moje svetovanje je lahko v pomoč tudi pri nekaterih kompleksnejših primerih, če predstavlja dopolnilo obširnejši terapevtski obravnavi, ki jo prejemaš drugje.

Ker je žalovanje tudi moj sopotnik in sem sama prav tako vključena v redni terapevtski proces, vem, koliko poguma terja odločitev za delo na sebi in za spreminjanje odnosa do žalovanja – tudi če tvoja okolica še ni pripravljena na to. Koliko strahov te spremlja, ko se prvič odločiš za ta korak! Večina mojih strank mi na poznejših srečanjih pove, da je prišla z dvomi in s strahovi. S tabo bom delila tisto, kar jim je najbolj pomagalo.

  1. Občutka živčnosti in strahu, ki nas spremljata, ko se podajamo v nekaj novega, sta popolnoma normalna in pričakovana tudi v takšni situaciji, sčasoma pa se zaradi povezanosti, ki jo ustvarimo, zmanjšata.
  2. Na najinih srečanjih nikoli ne boš povedal_a preveč ali premalo, ne boš šel_a prehitro ali prepočasi, ne boš potočil_a premalo ali preveč solz. Zadostovalo bo, da boš takšen_a, kot zmoreš biti v tem trenutku – s celotno paleto čustev. Da – tudi s tistimi, ki jih trenutno pri sebi še obsojaš. V svetovalnem procesu jih namreč ni treba skrivati ali koga ščititi pred njimi. Ko boš pripravljen_a, ti bom pomagala pri iskanju sprememb, ki si jih želiš zase, za tiste, ki ti veliko pomenijo, in za svoje življenje. Pri tem se trudim, da ne bi vsiljevala svojih prepričanj in ti po navadi ponudim več vaj ter vprašanj kot splošnih odgovorov. S tem ti namreč želim pomagati, da odgovore, ki jih boš lažje prenesel_a v svoje življenje, najdeš sam_a.

 

Veliko žalujočih mi pove, da so sprva dvomili, ali naj v delo na sebi vložijo denar, saj je to v naši družbi še vedno tabu. Povratne informacije žalujočih kažejo, da svoj vložek razumejo kot investicijo v boljši odnos do sebe, drugih in polnejše življenje. Zato na ceno nikoli ne gledajo le kot na plačilo za skupno preživet čas, temveč kot na možnost dolgoročne spremembe, ki jim lajša življenje še leta po tem, ko zaključimo skupno delo.

S tabo želim biti iskrena. Pomembno je, da veš, da sta lahko delo na sebi in predelovanje izgub občasno naporna in z vsakega srečanja ne odideš nujno dobre volje. Kar pa ne pomeni, da delaš kaj narobe in da rezultat ne bo dolgoročno pozitiven. Med procesom se naučiš tehnik spoprijemanja z močnimi čustvi. Če se pojavi večja stiska, bom zate tukaj in nagovorila_i bova tvoje dvome, strahove ter stisko. Ta proces poskušaj dojemati kot dolgoročno investicijo v boljši odnos do sebe in drugih; v večjo prisotnost tukaj in zdaj; manj konfliktov; lažje dihanje; lahkotnejšo pot skozi bolečino; polno in dobro življenje.

Mnogim strankam zelo odgovarja, da se jim ni treba voziti na srečanje, s čimer prihranijo svoj čas in denar. Tako lahko srečanja lahkotneje vnesejo v svoj vsakdan. Mnogim je tudi blizu, da se srečanja udeležijo iz varnega zavetja svojega doma; to je še posebej pomembno tistim, ki težko zberejo energijo in pogum za takšne korake v dneh, polnih močnih čustev žalovanja. Spletna srečanja se lahko tudi posnamejo, kar omogoči lažji ogled nazaj, če vam kakšna informacija morda uide (mežikam vsem žalujočim, ki imate težave s koncentracijo) in si bi želeli kaj še večkrat ogledati. Raziskave in moje izkušnje pa kažejo, da lahko tudi med spletnimi srečanji dosežemo močno povezanost ter enako učinkovito podporo.

Tehnično gledano naša srečanja niso zapletena. Uporabljamo aplikacijo Zoom, ki je za vas brezplačna. Na srečanje vstopite s klikom na povezavo, ki vam jo posredujem na e-naslov. Če potrebujete več napotkov, vam z veseljem pomagam, tako da vam na vprašanja odgovorim po e-pošti in vam, če želite, pošljem tudi priročnik, ki sem ga zato pripravila. V njem jasno piše, kaj točno morate klikniti.

Tistim, ki si vseeno želite srečanja v živo, pa ponujam tudi možnosti individualnega svetovanja v živo v Mariboru.

Ko skupaj določiva termin uvodnega srečanja, na e-naslov pa prejmeš Zoom povezavo, na katero klikneš za vstop v srečanje, si poskusi poiskati miren, svetel prostor, v katerem se lahko udobno namestiš, tako da med srečanjem vidim vsaj zgornjo polovico tvojega telesa (če je možno skupaj z rokami). Potrebuješ delujoča kamero in mikrofon. Če želiš, si pripravi še dišečo svečko, ki jo lahko med srečanjem prižgeš, kozarec vode ali skodelico čaja, robčke, papir in pisalo. Ko se odločiš za paket, pa ti bom na e-naslov poslala tudi izkustveni dnevnik spremljanja svojega napredka, ki si ga lahko natisneš po želji. Tisti, ki se boste na katero od srečanj priklopili s telefonom, ne pozabite, prosim, da si je treba aplikacijo Zoom brezplačno prenesti; če je mogoče, telefon postavite na stabilno površino (če imate pri tem težave, mi, prosim, sporočite in vam bom pomagala).

Nekaterim spletni način dela ni najbližji, saj imajo občutek, da težje navežejo pristni stik; zato obstaja tudi možnost individualnega svetovanja v živo v Mariboru (delno ali v celoti, pri čemer je v ceno srečanja vključen tudi najem prostora). Želim pa te opomniti, da se po mojih izkušnjah in raziskavah sodeč močna povezanost in enako kakovostna podpora vzpostavita tudi po spletu. O tem se najlažje prepričaš z uvodnim spletnim srečanjem, da vidiš, ali ti tak način ustreza.

Po uvodnem srečanju se lahko odločiš za osnovni paket petih psiholoških srečanj, ki znaša 250 €. V okviru petih ur začnemo namreč z grajenjem trdnih temeljev dolgoročnih sprememb. Po navadi izvedemo eno srečanje tedensko, toda proces prilagajamo vašim potrebam. V ceno paketa je vključen tudi PDF- dokument izkustvenega dnevnika, s katerim lahko lažje spremljaš in poglabljaš svoj napredek.

Za tiste, ki že na začetku čutite, da želite iti korak dlje, pa sem pripravila še 5-tedenske transformacijske + pakete. Izbirate lahko med paketi Prvič spoznaj svoje žalovanje; Raziskuj odnos z izgubljeno osebo in se pomiri z njim; Izboljšuj odnose z bližnjimi; Ponovno poišči sebe in Bodi kakovostna podpora drugim. Kateri paket bi bil za vas najprimernejši, vam lahko svetujem med uvodnim srečanjem.

Vsi paketi za ceno 450 € vključujejo uvodno srečanje +paket, vključno z analizo vprašalnika na temo posameznega paketa; tri srečanja psihološkega svetovanja (3×50-minutno srečanje); eno praktično delavnico glede na izbrano temo (100-minutno srečanje), ki se lahko izvede po Zoomu ali v živo v Mariboru; e- dnevnik spremljanja lastnega napredka; e-dnevnik spremljanja 5-tedenskih izzivov, prilagojenih vašim potrebam; mojo povratno informacijo o e-dnevniku, paket sprostitvenih vsebin ter neposredno povezavo z mano po aplikaciji Viber (odgovorim vam v roku treh delovnih ur; od ponedeljka do petka med 7.00 in 15.00, sicer naslednji dan).

V primeru, da želiš Paket + na temo, ki trenutno ni vključena v ponudbo, je cena paketa lahko višja.

Ker vem, da je po uvodnem srečanju včasih težko zbrati pogum, da se bi dolgoročneje zavezal_a k spremembi svojega žalovanja in življenja, ti omogočam nakup posameznega srečanja 1 na 1. Stane 60 € in se izvaja 50 minut po spletu oz. aplikaciji Zoom. Kljub temu pa ti priporočam, da se odločiš za paket vsaj petih srečanj, saj lahko le tako ob moji podpori odrineš globlje in začneš delati na dolgoročnejši spremembi. V primeru, da želiš uvodno srečanje v živo v Mariboru, je cena višja za 10 €.

Predpogoj psihološkega svetovanja in sodelovanja v spletnih programih je izpolnitev plačilnih obveznosti. Plačilo se izvede izključno na TRR, ki je klientu sporočen na e-naslov v predračunu, ali s kartičnim plačilom v spletni trgovini. Gotovinsko plačevanje zaenkrat ni mogoče. Po predhodnem dogovoru je možno tudi plačevanje na obroke, pri čemer se cena ne spremeni, saj želim, da so storitve dostopne tudi tistim, ki jih sicer omejujejo sredstva. Tisti, ki poravnate stroške brez obrokov, pa v spletnih programih prejmete bonus vsebine.

Več o tem si lahko prebereš v Splošnih pogojih.

Vem, kako težko je včasih sporočiti takšno novico; sploh če naša okolica še ni pripravljena na tako velike korake in težko razume, zakaj ne bi raje vlagali v kaj konkretnega, kot sta recimo avto ali nova omara. Tudi to so seveda lahko tvoje prioritete in s tem ni absolutno ničesar narobe, a če čutiš, da želiš delati na sebi in bi to želel_a sporočiti tudi drugim, imam zate nekaj nasvetov.

Lahko jim poveš, da imajo prav; res bi lahko vlagal_a v kaj konkretnejšega, a težava je, da boš v tem konkretnem težko zares užival_a, če je tvoje počutje na dnu. Nato jim povej, da vseeno dolgoročno vlagaš v kar konkretne stvari. Vlagaš v bolj konstruktivne konflikte; manj naporne dni, polne bolečine in slabega razpoloženja; več prisotnosti, ko z njimi preživljaš čas; več veselja in lahkotnejše doseganje svojih ciljev ter ciljev, ki si si jih zastavil_a z njimi. Vlagaš v svoj zdajšnji in prihodnji odnos do sebe in njih. Ali ni to nekaj konkretno pomembnega?

Klient mora svetovalko o morebitnem izostanku obvestiti vsaj 48 ur prej na elektronski naslov: sabina@zivljenjejelahkodobro.com. Nenapovedan izostanek, naznanjen isti dan, se šteje kot opravljeno srečanje in se zaračuna; z izjemo situacij višje sile (kot so na primer nesreče).Prav tako se v primeru predhodno napovedane odsotnosti svetovalke oz. klienta poišče nadomestni termin. Pri spletnih programih je vedno na voljo časovno omejena možnost ogleda nazaj in jo lahko izkoristite v takšnih situacijah .

Najino sodelovanje v daljšem programu ali pri zakupu večjega paketa psihološkega svetovanja seveda lahko prekineš; povrnjena ti bo ustrezna vsota denarja (znesek je odvisen od izbranega paketa in bo dorečen v sporazumu, ki ga podpiševa pred izvedbo). Udeležba v izobraževalnem oz. svetovalnem procesu je prostovoljna in se lahko kadar koli prekine.

Več o tem si lahko prebereš v Splošnih pogojih.

Ustvari način žalovanja, ki dolgoročno podpira tvoje življenje.

Skupaj skozi žalovanje je program, v katerem globoko raziskujemo svoja čustva, misli in potrebe, da svojo pot z žalovanjem dolgoročno živimo čim lahkotneje in iskreneje. Program. v katerem se učiš sočutnejše in samozavestneje komunicirati s seboj in drugimi. Program za tiste, ki si želite najti svojo notranjo moč in svoj proces žalovanja prilagoditi tako, da bo upošteval vašo preteklost, sedanjost in prihodnost.

Ker si želim program ponuditi tistim, ki jih trenutno lahko da največ, te tukaj čaka vstopni vprašalnik. Z njim pa mi pomagaš zagotoviti tudi, da je vsebina čim bolj prilagojena tvojim potrebam. Odgovore bom videla samo jaz in jih brez tvoje privolitve ne bom delila z nikomer. Moj odgovor lahko pričakuješ v roku dveh delovnih dni. Prosim poglej tudi med promocije in vsiljeno pošto.

Če ne najdeš besed ali če ti je lažje, če se z mano pogovoriš, me lahko za prijavo ali z vprašanji pokličeš tudi na 051368857.

Postavi trdne temelje za bolj sočuten način žalovanja in življenja.

Mala šola žalovanja za odrasle je nastala, ker so nas v šoli o žalovanju žal naučili premalo. Ker smo zaradi tega v tem procesu mnogokrat izgubljeni, zmedeni in sami. Ker je čas, da smo mi sprememba. Zase in za tiste, ki so nam pomembni.

Kot vsaka prava šola ima tudi ta svojo vpisnico. Z njo mi pomagaš zagotoviti, da si res vpisan le, če verjamem, da ti ta program lahko zadostno pomaga. Če ne najdeš besed ali ti je lažje, če se z mano pogovoriš, me lahko pokličeš tudi na 051368857. Odgovore bom videla samo jaz in jih brez tvoje privolitve ne bom delila z nikomer. Moj odgovor lahko pričakuješ najkasneje v roku dveh delovnih dni.

Vpiši se v čakalno vrsto in bodi prvi_a obveščen_a o novih terminih
Male šole žalovanja