PSIHOLOŠKO SVETOVANJE IN SPLETNI PROGRAMI ZA LAŽJO POT SKOZI ŽALOVANJE.

cenik psiholoških svetovanj

Uvodno srečanje

Namenjeno je spoznavanju in določanju ciljev najinega sodelovanja. Je pogoj za vstop v nadaljnji svetovalni proces: Paket petih srečanj ali Paket +. Uvodno srečanje vključuje:

 • 50-minutno srečanje – po spletu ali z doplačilom (v vrednosti 10 €) v Mariboru;
 • kratko pisno povratno informacijo;
 • e-izkustveni dnevnik za lažjo samorefleksijo.

60 €

Paket petih srečanj

Osnovni paket psihološkega svetovanja, v okviru katerega začneva z grajenjem trdnih temeljev dolgoročne spremembe. Paket petih srečanj vključuje:

 • 5×50-minuto srečanje –po spletu ali z doplačilom (v vrednosti 75 €) v Mariboru;
 •  e-dnevnik za spremljanje lastnega napredka.

250 €

Paket +

5-tedenski razširjeni tematski paket, čigar namen sta obširnejše izobraževanje in podpora pri iskanju načina žalovanja, ki podpira tvoje življenje. Na voljo so naslednje teme: Prvič spoznaj svoje žalovanje; Raziskuj odnos z izgubljeno osebo in se pomiri z njim; Izboljšuj odnose z bližnjimi; Ponovno poišči sebe in Bodi kakovostna opora drugim. Paket + vključuje:

 • uvodno srečanje z analizo vprašalnika na njegovo temo;
 • 3 x 50-minutno srečanje – po spletu ali v Mariboru;
 • 1 x 100-minutna delavnica na izbrano temo – po spletu ali v Mariboru;
 • e-dnevnik za spremljanje lastnega napredka;
 • e-dnevnik za spremljanje 5-tedenskih izzivov;
 • povratno informacijo glede obeh e-dnevnikov;
 • paket sprostitvenih vsebin;
 • neposredno povezavo z menoj po aplikaciji Viber, ki jo lahko koristiš v težjih trenutkih.

500 €

Posamezna svetovalna ura

Ker vem, da je včasih po uvodnem srečanju težko zbrati pogum, da se bi dolgoročneje zavezal_a k spremembi svojega žalovanja in življenja, ti omogočam nakup posameznega srečanja 1 na 1. Posamezna svetovalna ura vključuje:

 • 50-minuto srečanje po spletu (ali z 10 € doplačila v živo v Mariboru).

60 €

Psihološka svetovanja in spletni programi za lažjo pot skozi žalovanje.

Ustvari način žalovanja, ki dolgoročno podpira tvoje življenje.

Skupaj skozi žalovanje je program, v katerem globoko raziskujemo svoja čustva, misli in potrebe, da svojo pot z žalovanjem dolgoročno živimo čim lahkotneje in iskreneje. Program. v katerem se učiš sočutnejše in samozavestneje komunicirati s seboj in drugimi. Program za tiste, ki si želite najti svojo notranjo moč in svoj proces žalovanja prilagoditi tako, da bo upošteval vašo preteklost, sedanjost in prihodnost.

Ker si želim program ponuditi tistim, ki jih trenutno lahko da največ, te tukaj čaka vstopni vprašalnik. Z njim pa mi pomagaš zagotoviti tudi, da je vsebina čim bolj prilagojena tvojim potrebam. Odgovore bom videla samo jaz in jih brez tvoje privolitve ne bom delila z nikomer. Moj odgovor lahko pričakuješ v roku dveh delovnih dni. Prosim poglej tudi med promocije in vsiljeno pošto.

Postavi trdne temelje za bolj sočuten način žalovanja in življenja.

Mala šola žalovanja za pogumne odrasle je nastala, ker so nas v šoli o žalovanju žal naučili premalo. Ker smo zaradi tega v tem procesu mnogokrat izgubljeni, zmedeni in sami. Ker je čas, da smo mi sprememba. Zase in za tiste, ki so nam pomembni.

Kot vsaka prava šola ima tudi ta svojo vpisnico. Z njo mi pomagaš zagotoviti, da si res vpisan le, če verjamem, da ti ta program lahko zadostno pomaga. Odgovore bom videla samo jaz in jih brez tvoje privolitve ne bom delila z nikomer. Moj odgovor lahko pričakuješ v roku dveh delovnih dni.

Vpiši se v čakalno vrsto in bodi prvi_a obveščen_a o novih terminih
Male šole žalovanja