PSIHOLOŠKO SVETOVANJE IN SPLETNI PROGRAMI ZA LAŽJO POT SKOZI ŽALOVANJE.

brezplačen webinar

Kako preživeti prvi november?

Praktični nasveti za lažje podpiranje drugih in sebe med žalovanjem s psihologinjo Sabino Majerič.

Pridruži se nam, če želiš:

  • izvedeti več o (ne)realnih pričakovanjih do sebe in o tem, kaj se prvega novembra dogaja v našem telesu;
  • izvedeti kako (si) pokazati sočutje in postavljati meje v pogovoru z drugimi;
  • (s)poznati uporabne besede in dejanja, s katerimi lahko prvega novembra podpreš druge in sebe v procesu žalovanja. čemu se izogibati in kaj poudariti.

 

Za mnoge namreč prvi november predstavlja dan po nepotrebnem napolnjen s konflikti, občutki nerazumljenosti, zmedenosti in osamljenosti. Začnimo to spreminjati že letos – skupaj.

KDAJ? V ponedeljek, 30. 10. od 18:00 do 18:45.

KJE? Na spletu preko Zoom-a.

Psihološka svetovanja in spletni programi za lažjo pot skozi žalovanje.

Ustvari način žalovanja, ki dolgoročno podpira tvoje življenje.

Skupaj skozi žalovanje je program, v katerem globoko raziskujemo svoja čustva, misli in potrebe, da svojo pot z žalovanjem dolgoročno živimo čim lahkotneje in iskreneje. Program. v katerem se učiš sočutnejše in samozavestneje komunicirati s seboj in drugimi. Program za tiste, ki si želite najti svojo notranjo moč in svoj proces žalovanja prilagoditi tako, da bo upošteval vašo preteklost, sedanjost in prihodnost.

Ker si želim program ponuditi tistim, ki jih trenutno lahko da največ, te tukaj čaka vstopni vprašalnik. Z njim pa mi pomagaš zagotoviti tudi, da je vsebina čim bolj prilagojena tvojim potrebam. Odgovore bom videla samo jaz in jih brez tvoje privolitve ne bom delila z nikomer. Moj odgovor lahko pričakuješ v roku dveh delovnih dni. Prosim poglej tudi med promocije in vsiljeno pošto.

Postavi trdne temelje za bolj sočuten način žalovanja in življenja.

Mala šola žalovanja za pogumne odrasle je nastala, ker so nas v šoli o žalovanju žal naučili premalo. Ker smo zaradi tega v tem procesu mnogokrat izgubljeni, zmedeni in sami. Ker je čas, da smo mi sprememba. Zase in za tiste, ki so nam pomembni.

Kot vsaka prava šola ima tudi ta svojo vpisnico. Z njo mi pomagaš zagotoviti, da si res vpisan le, če verjamem, da ti ta program lahko zadostno pomaga. Odgovore bom videla samo jaz in jih brez tvoje privolitve ne bom delila z nikomer. Moj odgovor lahko pričakuješ v roku dveh delovnih dni.

Vpiši se v čakalno vrsto in bodi prvi_a obveščen_a o novih terminih
Male šole žalovanja